Åbent hus hos Joyful Noise for nye medlemmer

Gospelkoret Joyful Noise er netop kommet i gang med forårssæsonen med fornyet energi efter juleferien.

Joyful Noise består i øjeblikket af ca. 45 sangere fordelt på tre stemmegrupper og vil meget gerne have flere medlemmer. Derfor inviterer koret til åbent hus mandag den 16. januar og mandag den 23. januar i Solrød Strandkirke, begge gange fra kl. 19:00 til 21:30.

Hvis du har lyst til at synge i et sprudlende og hjertevarmt gospelkor, er du velkommen at komme og finde ud af, om det er noget for dig at være med i koret. Du er meget velkommen til at komme begge gange. Korets dirigent Peter Bernhard siger: "Du behøver ikke at kunne noder eller have musikalsk erfaring for at synge i Joyful Noise, men du skal selvfølgelig elske at synge. Ud over masser af sang byder vores øveaftener på træning af stemmen, vejrtrækningsøvelser og sangteknikker".

Joyful Noise har eksisteret siden 1995 og holder til i Solrød Strandkirke. Koret har gennem årene givet koncerter i både ind- og udland, blandt andet i USA, England og Rumænien. Koret optræder til kirkekoncerter, dåb, bryllupper, privatfester, firmafester, caféaftener, workshops og meget mere. Koret lægger vægt på smittende sang af høj kvalitet og på, at publikum altid får en livsbekræftende oplevelse med sig. Korets repertoire spænder fra klassisk, traditionel gospel til mere moderne kompositioner for såvel kor som solister.

Joyful Noise øver hver mandag aften fra kl. 19.00 til 21.30 i Solrød Strandkirke. Du kan skrive til koret på mail (joyful@joyfulnoise.dk), hvis du vil høre mere. Du kan også finde mere information om koret på hjemmesiden www.joyfulnoise.dk og på korets Facebookside Gospelkoret Joyful Noise.