Pressemeddelelse: Joyful Noise sætter punktum for året med julekoncerterne

Pressemeddelelse: 26.11.2019

Så er året ved at gå på hæld, men ingen efterårssæson hos gospelkoret Joyful Noise kan slutte uden vores traditionsrige julekoncerter. I år holder vi koncert mandag den 9. december kl. 19.00 med pianist og lørdag den 14. december kl. 15.00 med band.

Vi slår dørene op i Solrød Strandkirke og byder indenfor i vores gospelverden fyldt med skøn musik. Koncerterne er gratis, og traditionen tro sælger vi lodsedler og adgang til Solrøds største kaffe-/kagebord.

Vi kan kikke tilbage på et begivenhedsrigt år for vores forening. Vi har været hyret til spændende arrangementer, været på weekend med gæsteinstruktører og holdt vores traditionelle sommerkoncert med band. Og så har vi ikke mindst været på turné i Rumænien, hvor vi holdt fire koncerter på vidt forskellige scener i Bukarest og Sinaia.

Nu hvor året går på hæld, og juleferien banker på døren, glæder vi os til at holde årets to julekoncerter for jer. Vi lover at give jer en fantastisk gospeloplevelse og bringe juleglæden ind i jeres sjæl.

Vi ønsker os altid nye medlemmer, så kom og bliv inspireret af vores fantastiske sammenhold og glæden ved musikken. Vi starter den nye sæson mandag den 6. januar 2020 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke. Kom og syng med!

Du kan finde mere information om os på www.joyfulnoise.dk eller på vores Facebookside Gospelkoret Joyful Noise. Både på hjemmesiden og Facebook kan du følge os og vores arrangementer.