Pressemeddelelse: Joyful Noise sætter punktum for en forrygende sæson med to sommerkoncerter

PRESSEMEDDELELSE

Solrød Strand den 10. maj 2024

Joyful Noise sætter punktum for en forrygende sæson med to sommerkoncerter

Gospelkoret Joyful Noise sætter et stort punktum for forårssæsonen med to sommerkoncerter, der løber af stablen mandag den 3. juni kl. 19.00 og lørdag den 8. juni kl. 15.00, begge i Solrød Strandkirke. Koncerterne er gratis, og som altid er der mulighed for at købe lodder og kaffe og kage i pausen. Kom og oplev den fantastiske stemning og de medrivende sange.

Koret har haft en begivenhedsrig sæson. De var på tur i april til Vestervig i Thy, hvor de holdt en meget hyggelig og intim koncert på Hawkraft Kulturhotel og et brag af en koncert i Vestervig Kirke, Danmarks største landsbykirke, for et stort og begejstret publikum. Koret har også sunget ved hele 9 konfirmationer i Solrød Strandkirke her i foråret.

Joyful Noise har fået mange nye medlemmer i løbet af sæsonen og er nu oppe på næsten 70 korsangere. Der er dog stadig plads til flere, så hvis du har lyst til være med i koret, så kom, når Joyful Noise starter op igen efter sommerferien den 19. august kl. 19.00 i Solrød Strandkirke og se, om det er noget for dig. Koret øver hver mandag i Solrød Strandkirke fra kl. 19.00 til 21.30 under ledelse af dirigent Peter Bernhard og med pianist Christian Asmussen.

Korets dirigent Peter Bernhard siger: "Gospel betyder jo det glade budskab, og gospelmusik gør dig glad! Når vi synger, udtrykker vi vores glæde og deler gennem sangen det glade budskab og sangglæden med hinanden og vores publikum. Joyful Noise er et kor for alle, der elsker at synge, og som vil være med til at dele glæden."

Til næste år fejrer koret 30 års jubilæum og planlægger allerede nu en stor koncertfejring den 14. juni 2025.

Hvis du vil høre mere, kan du skrive til koret på mail: joyful@joyfulnoise.dk. Du kan også finde mere information om koret på www.joyfulnoise.dk og på korets Facebookside, Gospelkoret Joyful Noise.