Pressemeddelse: Joyful Noise skal til Rumænien

Pressemeddelelse: 12. september 2019

Solrøds glade gospelkor Joyful Noise på lille tourné i Rumænien

Det varer ikke længe, før gospelkoret Joyful Noise tager på korrejse til Rumænien. Fra den 25. til 30. september 2019 rejser 36 (ud af godt 70) kormedlemmer afsted. Korets tidligere bestyrelsesformand Søren Jensen, som har rødder i Solrød, er nu dansk ambassadør i Rumænien. Deraf opstod idéen om kulturudveksling/samarbejde mellem et rumænsk kor og Joyful Noise samt koncerter i Rumænien.


En korrejse med fuld fart på
Der er allerede et tætskrevet program for, hvad Joyful Noise skal nå på turen. Koret skal optræde fire af dagene blandet andet med koncert på den Danske Ambassade i Bukarest, koncert sammen med Romanian Sound Choir samt koncert i Sinaia på det gamle kongeslot, Peles Castle.

Korrejsen er både for sammenholdets skyld, for at sprede glæde med sang for folk i Rumænien og for at forberede sange, rytmik og optræden til Joyful Noise's store 25 års jubilæum til næste år, hvor der vil blive holdt et brag af en koncert i Solrøds Idrætscenter den 13. juni 2020.

Sponsorat fra JYSK
Joyful Noise er meget taknemmelige for at have modtaget et sponsorat fra JYSK i Rumænien som hjælp til hotelophold og bustransport. Koret gengælder selvfølgelig JYSK med en lille event.

Det bliver så spændende – Romania here we come!

Klik ind på www.joyfulnoise.dk eller på korets Facebookside, Gospelkoret Joyful Noise, hvis du vil læse mere om det livsglade gospelkor, der holder til i Solrød Strandkirke hver mandag kl. 19-21.30. Dirigent: Peter Bernhard. Pianist: Kasper Daugaard. Bestyrelsesformand: Marianne L. Kristiansen.

Kom og vær med i koret eller kig forbi til vores koncerter og bliv 'glad i låget'.