Pressemeddelse: Joyful Noise sommerkoncert 2019

PRESSEMEDDELELSE
28. maj 2019

Sommerkoncert med gospelkoret Joyful Noise

Joyful Noise, det glade gospelkor, holder traditionen tro en festlig sommerkoncert i Solrød Strandkirke lørdag den 15. juni kl. 15.00.

Der er gratis adgang til koncerten, og der er mulighed for at købe kaffe og kage i pausen. Man kan også købe lodder til amerikansk lotteri med flotte præmier. Overskuddet går til korets aktiviteter.
"Vi glæder os som altid til at give den gas ved sommerkoncerten" siger Peter Bernhard, korets altid entusiastiske dirigent. "Vi har flere nye sange på programmet i år, som vi glæder os til at synge for vores publikum. Der bliver sikkert også plads til nogle af de velkendte sange, som vi holder særligt af, og som publikum også plejer at være begejstrede for"

Sommerkoncerten markerer slutningen på en spændende sæson for koret. De har sunget til flere koncerter ved private arrangementer, hos foreninger og i forbindelse med Spil Dansk Ugen, hvor koret sang på perronen på Solrød Station til stor fornøjelse for pendlerne. Koret har også været på workshopweekend med besøg af dygtige gæsteinstruktører og har desuden haft besøg af flere inspirerende gæstedirigenter i Solrød. Endnu en spændende begivenhed er planlagt: Til september rejser koret til Bukarest i Rumænien, hvor de blandt andet skal give koncert sammen med det rumænske kor Sound Choir Romania.

Hvis du selv har lyst til at synge med i det populære gospelkor, kan du kontakte koret på Facebook på Gospelkoret Joyful Noise eller via korets hjemmeside, www.joyfulnoise.dk.
Joyful Noise kommer også gerne og synger til din næste fest, firmaevent eller andet. Skriv til koret via hjemmesiden eller Facebook eller ring på 20 77 19 77.